english version

DSM-5 TR, Manual de Diagnostic si Clasificare Statistica a Tulburarilor Mintale, Text revizuit

Preț: 450,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - in curs de publicare
Autor:
ISBN: 9786068043609
Anul publicarii: 2024
Ediția: 5
Pagini: 1120
Format: 180 x 255
Categoria: PSYCHIATRY

DESCRIERE

Complet actualizat, revizuit si extins, Manualul de Diagnostic și Clasificare Statistică a Tulburărilor Mintale, ediţia a cincea, text revizuit (DSM-5-TR) este cea mai cuprinzătoare, actuală și critică resursă pentru practica clinică a medicilor și cercetătorilor de astăzi în domeniul sănătăţii mintale. Cu contribuţii din partea a peste 200 de experţi în domeniu, acest volum actualizat se mândrește cu cele mai recente actualizări bazate pe literatura știinţifică. DSM-5-TR oferă o prezentare coerentă și actualizată de criterii, coduri de diagnostic și text. Pentru fiecare tulburare textul a fost complet revizuit, și include secţiuni actualizate despre elementele asociate, debut și evoluţie, factori de risc și prognostic, mediul cultural, markeri de diagnostic, suicid, diagnostic diferenţial și multe altele. Tulburarea de doliu prelungit, o nouă tulburare pentru diagnostic, a fost adăugată la Partea II. Acest manual cuprinde, de asemenea, coduri noi pentru semnalarea și monitorizarea comportamentului suicidar și coduri ICD-10-CM complet actualizate implementate din 2013. Volumul este o resursă valoroasă pentru alţi medici și profesioniști din domeniul sănătăţii, inclusiv psihologi, consilieri, asistente și specialiști în terapie ocupaţională și de reabilitare, precum și asistenţi sociali, specialiști criminaliști și din domeniul juridic. DSM-5-TR este resursa definitivă pentru diagnosticul și clasificarea tulburărilor mintale. 

 

Traducere & co-editie cu American Psychiatric Association: Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders: DSM-5-TR. 

Coding Update to DSM-5® Live on PsychiatryOnline. org
In an effort to continually provide the latest criteria and codes, APA has released a coding update for DSM-5®. The digital versions of all DSM-5® products will be updated in the near future to reflect these new changes. To view the DSM-5® Coding Update and to sign-up to receive alerts on any future updates, go to http://dsm. psychiatryonline. org/DSM5CodingSupplement.

REVIEW-URI

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0499 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.