english version

eBook ACLS (Resuscitare Cardiaca Avansata), CPR (Resuscitare Cardio-Pulmonara), PALS (Resuscitare Pediatrica Avansata): Ghid Clinic

Preț: 120,00 lei
Disponibilitate: disponibil exclusiv online
Autor:
ISBN: 978-606-8043-46-3
Anul publicarii: 2021
Pagini: 224
Format: eBook

DESCRIERE

 

Ebook, ePub format, DRM. Disponibila pentru achizitie in Google Play si Google Books.

Link achizitie: 

https://play. google. com/store/books/details/Shirley_A_Jones_ACLS_Resuscitare_Cardiaca_Avansata? id=0YwyEAAAQBAJ

 

Realizat în colaborare cu Casa de Editură F. A. Davis – S. U. A. și sub redacția Dr. Cristian Grasu și Dr. Alis Grasu de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Ghidul clinic de buzunar ACLS, CPR și PALS este unicul volum care abordează laolaltă resuscitarea cardio-pulmonară (CPR), resuscitarea cardiacă avansată (ACLS) și resuscitarea pediatrică avansată (PALS) și vă aduce informația completă și accesibilă de care aveți nevoie pentru a răspunde cu succes urgențelor cardiace! Acest ghid pentru referințe rapide abordează întreg spectrul urgențelor cardiace pornind de la nou-născut, copil și adult, toate medicamentele și dozele necesare pentru ACLS și PALS, la copil si adult! Actualizarea cu cele mai recente protocoluri ale European Resuscitation Council Guidelines for Resuscitation (ERC) face ca cele mai noi concepte și protocoluri PALS, ghiduri ACLS să fie la îndemâna cititorului.

Volumul este accesibil, portabil, durabil și legat cu spirală. Tiparul este efectuat pe material sintetic rezistent la apă, flexibil la deformare și totodată reutilizabil prin suprascriere și notițe ale utilizatorului care pot fi șterse cu ușurintă fără a altera textul cărții!

 

  • Include protocoluri, algoritmi și ghiduri de resuscitare cardiacă avansată (ACLS), resuscitare cardio-pulmonară (CPR) și resuscitare pediatrică avansată (PALS).

  • Medicamentele și dozele utilizate în ACLS și PALS atât la adult cât și la pacientul pediatric.

  • Acoperă concepte și protocoluri PALS unice la nou-născut și pacientul pediatric, inclusiv formule.

  • Identifică cu claritate implicațiile clinice importante și conține exerciții de gândire clinică și scenarii clinice utile.

 

Cuprins

Tab 1. Electrocardiograma (ECG) – Pag. 1

Tab 2. Resuscitarea cardio-pulmonară (CPR) – Pag. 37

Tab 3. Resuscitarea cardiacă avansată (ACLS) – Pag. 59

Tab 4. Resuscitarea pediatrică avansată (PALS) – Pag. 89

Tab 5. Medicație de urgență (Meds) – Pag. 121

Tab 6. Intervenții de urgență (Skills) – Pag. 143

Tab 7. Dinamica echipei de intervenție (Megacode) – Pag. 163

Tab 8. Instrumente (Tools) – Pag. 215

 

REVIEW-URI

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0400 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.