versiunea română

Guyton & Hall Fiziologie a omului, Ghid de examinare

Guyton & Hall Fiziologie a omului, Ghid de examinare
Price: 100,00 lei
Availability: in stock
Author:
ISBN: 978-606-8043-39-5
Publishing Year: 2019
Pages: 264

DESCRIPTION

Guyton & Hall Fiziologie a Omului, Ghid de examinare
Mai 2019.
 
EDIȚIE ÎN LIMBA ROMÂNĂ SUB COORDONAREA
Profesor Dr. Simona Clichici
Disciplina Fiziologie
Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca 
Profesor Dr. Gabriela Adriana Filip
Disciplina Fiziologie
Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca 
Profesor Dr. Șoimița Suciu
Disciplina Fiziologie
Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca 
Şef lucrări Dr. Cristian Cezar Login
Disciplina Fiziologie
Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca 
Şef lucrări Dr. Daniela-Rodica Mitrea
Disciplina Fiziologie
Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca 
 
 
Scopul acestei cărți este același ca al edițiilor precedente: să ofere studenților un mijloc de a-și evalua cunoștințele de fiziologie deprinse din Tratatul de fiziologie a omului, Guyton & Hall. Autoevaluarea este o componentă importantă a învățării pragmatice, mai ales atunci când se studiază un domeniu atât de complex precum fiziologia medicală. Ghidul de examinare Guyton & Hall a fost conceput pentru a oferi posibilitatea evaluării cunoștințelor de fiziologie medicală prin întrebări cu răspuns multiplu și explicații date acestor întrebări. Această carte este utilă atât studenților la medicină care se pregătesc pentru examinările și provocările carierei medicale, cât și pentru certificarea USMLE. Întrebările și răspunsurile din acest volum de teste se bazează pe Tratatul de fiziologie a omului, Guyton & Hall, ediția a 13-a (TMP 13). Cuprinde mai mult de o mie de întrebări și răspunsuri, iar fiecare răspuns face referire la Tratatul de fiziologie a omului. Ilustrațiile au rolul de a întări conceptele de bază. Unele întrebări încorporează informații din mai multe capitole pentru a testa capacitatea cititorului de a aplica și integra principiile necesare pentru înțelegerea fiziologiei medicale. Pentru a parcurge în mod eficient această carte, alocați un singur minut pentru fiecare întrebare dintr-un capitol, acesta fiind și timpul limită alocat pentru a răspunde la o întrebare din examinarea USMLE. Pe măsură ce parcurgeți întrebările, scrieți răspunsul lângă fiecare întrebare. După terminarea întrebărilor și scrierea răspunsurilor, verificați corectitudinea lor și citiți explicațiile oferite de autori. Citiți și textul la care se face referire din Tratatul de fiziologie a omului, Guyton & Hall, mai ales pentru întrebările la care au fost date răspunsuri incorecte. Ghidul de examinare Guyton & Hall nu trebuie folosit ca înlocuitor pentru informațiile exhaustive conținute în Tratatul de fiziologie a omului Guyton & Hall. Acest volum reprezintă doar un mijloc de evaluare a cunoștințelor de fiziologie, și de a întări capacitatea cititorului de a le aplica și integra în practica medicală. Am încercat să creăm un manual de teste cât mai corect posibil și sperăm că acesta va fi un instrument valoros pentru studiul fiziologiei. Vă invităm să ne trimiteți ideile voastre critice, sugestiile pentru îmbunătățire și să semnalați orice greșeli. Sunt recunoscător fiecăruia dintre cei care au contribuit la crearea acestei cărți. Vreau de asemenea să mulțumesc lui Lauren Boyle, Rebecca Gruliow, Elyse O’Grady, Carrie Stetz și întregii echipe care lucrează la Editura Elsevier pentru munca lor extraordinară în producerea și editarea acestui volum.
John E. Hall
 
Cuprins
Partea I Introducere în fiziologie: celula și fiziologie generală
Răspunsuri
Partea II Fiziologia membranei și a unității neuromusculare
Răspunsuri 
Partea III
Inima Răspunsuri
Partea IV Circulația sângelui
Răspunsuri
Partea V Fluidele corpului și rinichii
Răspunsuri
Partea VI Celulele sangvine, imunitatea și coagularea sângelui
Răspunsuri 
Partea VII
Respirația Răspunsuri
Partea VIII
Fiziologia aviației, spațiului cosmic și a scufundărilor la adâncime 141
Răspunsuri
Partea IX
Sistemul nervos: A. Principii generale și fiziologie senzorială
Răspunsuri 
Partea X
Sistemul nervos: B. Sensibilitățile speciale 
Răspunsuri 
Partea XI
Sistemul nervos: C. Neurofiziologie motorie și integrativă
Răspunsuri
Partea XII
Fiziologia tubului digestiv 
Răspunsuri 
Partea XIII
Metabolismul și termoreglarea corpului Răspunsuri 
Partea XIV
Endocrinologie și funcția de reproducere Răspunsuri 
Partea XV
Fiziologie sportivă 
Răspunsuri 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUR VISITORS OPINIONS

General rating
5 (1 review)
5 stars
1
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Write a review and tell us your opinion about this product
write a review
5

Editia 11 vs 13

Sunt diferente mari intre Tratatul de fiziologie a omului, Guyton & Hall, ediția a 11-a si editia a 13-a? Daca achizitionez acest ghid de examinare, ma pot ajuta cu editia 11 ?
Geo.
Sunt diferente, adaugiri si actualizari perpetue ale informatiei medicale. Desigur editia a 11-a este un ajutor de nadejde.
Created in 0.0994 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Cookie Policy, Privacy Policy și Terms and Conditions. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.