Istoricul CALLISTO datează din 1990 când pentru prima dată după căderea cortinei de fier, Dr. Gheorghe P. Cuculici pune bazele importului de publicații medicale în Romania. Începând cu 1998, CALLISTO își lărgeste aria de interes prin înființarea departamentului editorial iar Casa de Editura și-a concentrat eforturile către publicarea în traducere în limba română a unor tratate de referință pentru practica medicală. Co-editiile publicate alături de cele mai prestigioase Case de Editura Medicală ale momentului în lume (Wolters Kluwer Academic Publishing, Lippincott Williams Wilkins, Elsevier Science, McGraw-Hill Professional, Springer Verlag, Thieme Verlag, Cambridge University Press, Merck Publications) se află astăzi pe masa de lucru a mii de profesioniști implicați în cercetare, ingrijirea stării de sănătate, universități, instituții, biblioteci, spitale.

Prin cele peste 1.000 de grupuri editoriale reprezentate in Romania, CALLISTO continuă să construiasca încredere si este cel mai dinamic si reprezentativ importator de publicații medicale si de știintă fiind singura companie din Romania care a primit trei ani consecutiv distinctia "Excellence in Medicine" de la Elsevier Science.

Prin aceeasi dedicație si profesionalism cu care și-a inceput activitatea cu 30 de ani în urmă, CALLISTO se constituie în arhitectul pieței de carte medicală din Romania si se distinge prin spiritul creator si inovator, calitatea serviciilor si a informatiei medicale.